Urban & Landscape
Architecture

Nyt fra LYTT

Følg med i hvad der sker hos LYTT. Nyt om sager, artikler og personer, og hvad medierne skriver om LYTT Architecture.
 • Nov 2021

  LYTT er en del af Team TRUST, der har vundet genudbud af Københavns Kommunes store strategiske partnerskab. Selv om Team TRUST har haft opgaven de seneste fem år og opnået stor erfaring med den særlige arbejdsform, så bliver de kommende fire år med en ny strategi, hvor der er fokus på bæredygtighed. Læs mere ved at klikke på billedet.

 • Aug 2021

  LYTT er på det vindende hold med Kjær & Richter, CC Contractor og AFRY, der skal opføre et nyt lærings- og aktivitetsbyggeri i den nye, bæredygtige bydel Nye i Aarhus Kommune.

 • Maj 2021

  LYTT er en del af Team Valhøj, med SKALA, JAJA og DOMINIA, som har vundet udbuddet om udvidelse og udvikling af Valhøj Skole i Rødovre til en inspirerende og aktiv campus. Visionen for projektet er at skabe en skole, der aktivt forholder sig til og er en del af landskabet. Da skolen gennem sin placering i store grønne arealer besidder et uudnyttet potentiale, arbejdes der med campus-idéen som hovedgreb.

 • Apr 2021

  LYTT er med på entreprenør A. Enggaards team, der har vundet totalentreprisekonkurrencen for Universitetsbyen Aarhus BSS. Én af de bærende byarkitektoniske hovedtanker bag Universitetsbyen er, at visuel åbenhed mod omverden skal bidrage til et åbent og levende by- og campusområde.