Urban & Landscape
Architecture

Nyt fra LYTT

Følg med i hvad der sker hos LYTT. Nyt om sager, artikler og personer, og hvad medierne skriver om LYTT Architecture.
 • Mar 2023

  LYTT har i samarbejde med Jammerbugt Kommune udarbejdet fire atlas i perioden 2017-2023, som kortlægger, analyserer og anbefaler retningen for områdernes udvikling med udgangspunkt i stedernes karakter. Det har vi skrevet en 
  artikel om, som kan læses i denne måneds udgave af Byplan Nyt – læs den her

 • Feb 2022

  Hos LYTT har vi lært meget af vores første LCA test, og det vil vi gerne dele med omverdenen. Her kan du læse om de potentialer og barrierer, som vi har identificeret ift. at bruge værktøjet på et landskabsprojekt. Samtidig er det vores mål at dykke endnu mere ned i værktøjet, så det bliver en del af vores daglige arbejde. 

 • Dec 2021

  Hos LYTT er vi midt i en læringsproces, hvor vi tester LCA Byg på vores landskabsprojekter. For nylig har vi afleveret projektforslag på ’FIB 16’, som er en mindre renoveringsopgave på Aalborg Universitet, Campus Øst, hvor en række beskyttelsesrum i bygningens kælder skal omdannes til grupperum og studiemiljø for de studerende med forbedret indeklima og dagslysforhold. Læs mere her.

 • Nov 2021

  LYTTs konkurrenceforslag til revitalisering af Kongelunden ved Aarhus er beskrevet i LANDSKAB nr. 7.
  Læs artiklen ved at klikke på billedet.

 • Jul 2021

  Jacob Fischer, partner i LYTT, har skrevet en medrivende artikel i LANDSKAB om tre meget forskellige klassiske steder i København, der stadig danner forbillede for det gode byrum; Amalienborg Slotsplads, Sankt Hans Torv og Bibliotekshaven. 
  Læs artiklen ved at klikke på billedet.

 • Apr 2021

  Jacob Fischer, partner i LYTT, har skrevet en artikel i Landskab om LYTT's Dragørprojekt, hvor han argumenterer for en kulturbaseret kystbeskyttelse i Amagers ekstremt kulturdannede landskab. Jacob fortæller at det er vigtigt at formen i landskabet stadig er central, og ikke kun fri vækstleg med naturbaserede metoder. Rumlig stringens ift. det processuelle er central i fremtiden, også for at skabe forskelle i landskaberne

 • Okt 2020

  Jacob Fischer, partner i LYTT, har i LANDSKAB skrevet en artikel om Krøyers Plads. 
  Læs artiklen i sin fulde længde ved at klikke på billedet.

 • Sep 2020

  Læs Jannie Rosenberg Bendsens artikel i ARKITEKTEN 07 om rekonstruktionen af C.Th. Sørensens landskab ved Vestbad i Rødovre, som LYTT har stået for.

 • Sep 2020

  Læs Morten Borup og Susanne Grunkins  kronik, der efterlyser en mere grøn og bæredygtig arkitekturpolitik.

 • Aug 2020

  LYTT til en podcast, hvor Jacob Fischer fortæller om landskabsarkitekternes arbejde med vand.