Urban & Landscape
Architecture

Nyt fra LYTT

Følg med i hvad der sker hos LYTT. Nyt om sager, artikler og personer, og hvad medierne skriver om LYTT Architecture.
 • Jan 2023

  I samarbejde med LOOP Architects og VIGGO MADSEN Ingeniører har team LOOP vundet den spektakulære opgave med at anlægge et nyt oplevelsescenter. Det kuperede landskab omkring Køge Å bliver nænsomt iscenesat, så vejen fra oplevelsescenteret, og ned til Køge Ådal og op til borgringen på den anden side åen, i sig selv bliver en oplevelse. Allerede ved ankomsten til oplevelsescenteret sættes situationen i scene og parkeringen udføres som en diskret skovparkering under fritvoksende træer.

 • Nov 2022

  Lisbjerg ved Aarhus er et af Danmarks største byudviklingsprojekter. LYTT er udvalgt som rådgiver til at udvikle de rekreative natur- og parkområder i den mest centrale del af byen. Kommunens vision og vores opgave er at sikre den nemme adgang til naturen og det karakteristiske landskab, som er Lisbjergs stærkeste kvalitet. Vi skal arbejde med blå-grønne strukturer og øge muligheden for aktivitet i naturrummene ved at forbinde de eksisterende naturkvaliteter i et sammenhængende landskabeligt loop. 

 • Sep 2022

  LYTT har i samarbejde med Realise og Johanne Bugge udarbejdet en strategisk-fysisk udviklingsplan for Sydfalster, og planen er netop blevet godkendt af Byrådet i Guldborgsund Kommune. Det strategiske fokus i planen er bl.a. at styrke den grønne mobilitet for at øge turismen, og samtidig passe på den unikke natur. Yderligere sætter planen en retning for erhvervsudvikling og bosætning.
  Dyk ned i hele udviklingsplanen her

 • Sep 2021

  LYTT har vundet den sjældent udbudte opgavetype med at anlægge en ny kirkegård på den bare kuperede stubmark i kanten af Karlslunde. Charlotte Skibsted har lavet den første skitse for Karlslunde Menighedsråd og LYTT skal nu, med hjælp fra Øllgaard Ingeniører, stå for detailudformning, projektering og udførelse.