Urban & Landscape
Architecture
Bellahøj

Urban and landscape architecture that creates lasting change

You will need to listen – really listen, if you want to create lasting change. Take in the surroundings, process them and shape the future. Every day we work to create meaningful habitats and attractive urban spaces that solve societal problems. Our hearts beat for solutions that create value for future generations.     


Aktuelt

LYTT Architecture har sammen med AART Architects og MOE vundet konkurrencen om udformningen af nye byrum i Viby Syd i forbindelse med det nye bæredygtige kontor- og medborgerhus. Visionen for udviklingen af Viby Syd har fra starten været at skabe en sammenhængende bydel med en blandet beboersammensætning.

Vi har travlt, og derfor er vi lige nu på udkig efter nye dygtige kollegaer med projekteringserfaring og evner inden for formgivning til vores afdelinger i København og Aarhus. Hos LYTT Architecture vil du blive en del af et erfarent og kreativt team med høje faglige ambitioner. Send din ansøgning til Sybille på sbk@lytt.dk 

LYTT har med arkæologisk akkuratesse rekonstrueret C. Th. Sørensens friluftteateret på Bellahøj. Scenen er allerede inden aflevering indtaget af begejstrede skoleelever.

Med øje for den kulturhistoriske arv og de omkringliggende naturperler, er LYTT ved at transformere Aulum Kirkegård til en harmoni mellem et traditionelt struktureret mindested og et mere vildtvoksende og sammensat oplevelseslandskab, med særlige steder til stilhed og samvær.

LYTT er ved at lægge sidste hånd på et forslag til udvikling af Middelfart Marina fra en traditionel marina til et maritimt kraftcenter og multifunktionelt rekreativt mødested i det naturskønne Fænøsund. Nu med fyrtårn.

I Naturpark Amager er vi ved at forme et projekt, der skal understøtte helhedsoplevelsen af det 35 km2 store variererede naturområde tæt på Københavns centrum.